Millencolin 20 year festival.

DSC_1382

I helgen var det skejtarnas helg när världskända Örebrobandet Millencolin inledde sitt 20-årsjubileum i Brunnsparken. Örebro bandet hade bjudit många band till Brunnsparken i Örebro, på fredagen så spelade Doors, APE, ANCHOR, NINE, THE HIVES och så avslutade Millencolin fredags kvällen med 25st låtar.
The Hives spelade i fredags på Millencolins tjugoårsjubileum, Bandet som är kända för att vara ett av världens bästa liveband som oavsett om de spelar för några tusen personer eller flera tusen personer alltid ger järnet för sin publik.
PÅ lördagen så spelade grupperna Doors, BEAST, DEAD REPRISE, ANGERS CURSE, HÅRDA TIDER, BOMBSHELL ROCKS, THE PEEPSHOWS, V.O.A.G, DANKO JONES och så avslutade Millencolin lördags kvällen med en nå extra. Dom hade en stor skärm bakom sig på scenen som visade hela deras resa som har pågått i 20år, så kom dom även med en del nya låtar.
Ljudet på helgens konsert var mycket hög och håller också världsklass vilket bidrar till en smått fantastisk konsertupplevelse som gör att humöret är på topp efter spelningen.
Så var det även skateboard uppvisning under helgen och det var många som kom för att visa upp sig.
Vakterna har haft en hyfsat lugn helg fast det kom mycket folk och mycket öl drickande. Det var mycket bra stämning under hela helgen på Millencolin 20 year festival.

Kommentera