Örebro tappade ledning.

DSC_8456

Idag kom Växjö till Behrn arena i Örebro.Örebro hade redan förlorat mot Växjö men då var det en trängsmatch innan SHL säsongen hade dragit igång.
Örebro hade tagit ledningen in till andra period med två mål (2-0). Det tar ca 2min för Växjö att kvittera in i den andra perioden, Örebro har inte domarna med sig denna match och det hörs ifrån både publik och Örebro båset. Men efter ca 9min så lyckas Justin DiBenedetto trycka in Örebros tredje och sista mål för kvällen.
Växjö trycker på dom sista tio och lyckas få med sig tre mål i denna period (3-3). Domarna blundar för allt Växjö gör denna match och det tar Växjö vara på, Örebro blir utan powerplay denna match på grund av domarna. När det är ca 7min kvar så åker Örebro på en utvisning och den tar Växjö vara på. När det är 20 sekunder kvar på utvisningen så klämmer C. Armstrong in den bakom Tim Sandberg (3-4) och matchen slutar så.

Kommentera