Örebro krigar mot Elitserien.

DSC_9782

Det var en stenhård kamp på isen i kvällens match mellan Örebro och Rögle. Det var mycket gruff på isen och det vart värre när Emil Kåberg körde ihop med en Rögle spelare, så han vart liggandes på isen men kunde ta sig ut i båset efter några minuter. Det var inga trevliga ord som kom ur Rögle båset mot domarna när dom friade Emil från en utvisning. Vid den 14e minuten så trycker Johan Wiklander i första målet bakom Gerber. Efter det målet så är det Örebro som har hand om matchen och Rögle spelarna jagar i ren förtvivlan men får inte till det, det smäller mycket i sargerna och så är det mycket tjafs på isen mellan spelarna. Andra perioden blir mållös men det är tufft ute på isen mellan lagen, det märks att Rögle spelarna är irriterade för det går inte deras väg ikväll. När slut signalen har gått så försöker några Rögle spelare mucka gräl med Kåberg men han glider undan med ett leende.
In i den tredje och sista perioden så får Rögle två st utvisningar inom två minuter, så Örebro har fem mot tre spel i ca en minut men Rögle försvarar sig bra. Men vid den 4e minuten så styr Henrik Löwdhal i kvällens sista mål.
Skott: 20-20 (5-5 7-7 8-8) Publik 4172

Kommentera