Örebro körde över Leksand.

DSC_9356

Då var det dags att möta Leksand i en fullsatt Behrn arena.
Favorittippade Leksand öppnade starkast och spelad ut Örebro helt i första period.
Man kan undra vad som sas i Örebros omklädningsrum för det var ett mycket starkare lag som klev in på isen efter första period. Nu var det Örebros tur att styra spelet. Örebro jämnar ut matchen i andra period och går in i den tredje period med 2-2. Det märks att det spelas om en elitserie plats för det är mycket gruff ute på isen och stämningen i hallen är hög.
Örebro fortsätter att tuffa på i den tredje period och lyckas med att klämma in tre mål till i den sista perioden. Det var nog många som trodde att det var kört när Örebro låg under med två mål i första och ett mycket starkare Leksand, men så händer det som det har hänt några gånger tidigare att Örebro vänder och vinner.
Resultat: 5-2. (0-2, 2-0, 3-0) Skott: 7-8 4-11 10-4 Publik: 5065

Kommentera