Örebro ska tacka Tim Sandberg.

DSC_6699

Idag kom Mora till Örebro och skulle försöka att spräcka sin förlustsvit. Det var ett mycket trött Örebrolag som inledde första perioden och det tog Mora nytta av, dom fick många fina chanser men Sandberg räddade allt. Mora vann skotten i första perioden med 8-1.
I den andra perioden så var det Mora som styrde matchen dom 10 första minuterna, sen kom Örebro in i matchen och tog över mer och mer. Det var Mora som vann skotten i andra period med 11-12.
I den tredje period så var det ett stark Örebrolag som styrde spelet på isen. Vid den 8e minuten så tog Marcus Weinstock hand om pucken och körde sitt eget race över hela plan, och dribblade bort sista backen och tryckte in första målet för kvällen. Både hemmalaget och publiken fick energi av det målet och tuffade på i anfallszon men Mora är starka och orkar hålla emot. Det blev inga fler mål denna kväll och Örebro fick med sig tre poäng hem.

Kommentera