Åttonde raka segern för Örebro.

DSC_6520

Idag så kom Troja-Ljungby på besök till Örebro efter uppehållet.
Örebro öppnade starkt i första och förde spelet, Troja hade svårt att hänga med Örebro i första period. Efter 15e minuten så fixade Marcus Weinstock 1–0 målet i första period men det kunde ha blivit några fler mål men Troja lyckades täppa till. Örebro vann skotten med 13–3 i första period.
I den andra perioden så slarvar Örebro lite och Troja får några fina chanser men lyckas inte få till det, Örebros backar var på hugget denna kväll och så ska vi inte glömma målvakten Henrik Lundberg som gör ett kanon i kassen. Vid den 18e minuten så får Christoffer Norgren göra sitt första mål för säsongen och andra perioden slutar 1-0 (2-0).
I den tredje period så körde Örebro över Troja i hela perioden och fick många fina chanser där, men lyckades bara få in två mål men det räcker med en 4-0 seger och får med sig ytligare tre pinnar hem.

Kommentera