Tung kväll för ÖHK.

DSC_1391

Det var inte Örebros dag idag. Det började med att efter ca 4:30 in i första så ligger Norgren utslagen på isen efter att ha kolliderat med en spelare från Asplöven. Norgren blir liggandes på isen en stund, men till slut så får han hjälp ut i båset men han kunde inte stå på sina egna ben. Han blir sittande en stund i båset, men sen kunde han utav egen maskin ta sig ut till omklädningsrummet. Örebro fortsatte att trycka på men efter 19:45 så klämmer Aulin in kvällens första mål. Asplöven verkade komma ut med ett helt nytt lag till den andra perioden. Örebro har det tufft och har svårt att få kontroll över pucken. Asplöven utnyttjar Örebros slarv med pucken, och lyckas kvittera efter 2:30. Asplöven fortsätter att trycka på och vinner perioden med 0-2. I den tredje perioden så fortsätter borta laget att trycka på och Örebro har mycket svårt att få ut pucken ur sin egen zon, vid 2:30 så kom 1-3 till borta laget och vid 6:40 så kom 1-4. Men Örebro ger inte upp och gör allt för att komma till mål. Men vid 8:30 så ser man att Ridderwall ligger dubbel vikt i sitt mål, han får också hjälp ut i båset så Sandberg får ta över Örebros kasse. Sandberg får jobba mycket dom första minuterna men lyckas hålla tätt. Vid 14 min så tar Weinstock han om pucken vid mitten och tar sig ända fram och lyckades få ner målvakten och göra 2-4. Det tände Örebros lag men alldeles för sent in i matchen. Asplöven åker här ifrån med 3 pinnar och en vinst med 2-4.

Kommentera